bara logga mini

Välkommen Om byn Aktiviteter Sevärt Boende Företag Messlingen IK Messlingen FVO Byarådet Hitta hit

 

Välkommen Om byn Aktiviteter Sevärt Boende Företag Messlingen FVO Byarådet Hitta hit  

Messlingen IK

Messlingen IK är byns sportförening och anordnar diverse tävlingar, till exempel längdtävlingen Messlingeloppet som går av stapeln under sportlovsveckorna och Vargrännarloppet som genomförs under påsken.

 

Vid frågor ring Anita Nylén: 0684-261 78

Messlingen-IK.gif

Bilder ifrån Vargrännarloppet och golftävlingen Messlingen Open

Två återkommande tävling som kommit att uppskattas av många...

 

Ett år med Messlingen IK

Medlemskap i Messlingen IK
Ett medlemskap i Messlingen IK gör det möjligt att underhålla och utveckla vår vackra fjällby.
Ett enskilt medlemskap innebär medlemskap för en person. Medlemskap familj innebär att två på varandra kommande generationer är medlemmar.

PG 1089536-5

Enskilt medlemskap: 200:-

Familjemedlemskap: 300:-

Spåravgift
Som medlem i Messlingen IK ingår det obligatoriska spårkortet. För de om inte är medlem kostar ett dagkort för längdspåren 40 kr/ dag, 100 kr/ vecka eller 500 kr/ säsong.

Messlingen-Open-2012-2.jpgGolftävling i Juli
I början av juli går gick byns golftävling Messlingen Open av stapeln på Ljusnedals vackra golfbana. Tävlingen som avslutas med middag på Björklid och är ett arrangeman som ökar i deltagar år från år. Stort tack till alla sponsorer som gör tävlingen till ett lyckat arrangemang.

Längdspår
Messlingen IK har under de senaste åren arbetat för att ena längdspåren i Messlingen för att kunna säkerställa kvalitén på spåren. Till vintern prepareras 8,5 km längdspår i Messlingen. Stadsåspåret 5,5 km, Vargmyren 1 km, Örnspåret 2 km. Mer information om längdspåren finns här >> och aktuell spårpreparering finns här >>.

Längdtävlingar under sportloven
På onsdagar under sportloven går våra uppskattade längdskidtävling av stapeln för barn i alla åldrar på Kappruets skidanläggning. Det är gratis att deltaga och alla får diplom.
Boule
Från juni månad samlas glada bouleentusiaster varje onsdag kl. 14.00 i korsningen Busks väg och Forellstigen för att utmana varandra. Hit är alla boulesugna välkomna under hela sommaren oavsett kunskapsnivå för att umgås och spela.

publikenVargrännarloppet vid påsk

Den klassiska påsktraditionen med Vargrännarloppet på Vargmyren går varje år av stapeln på påskdagen. Det är en längdtävling för hela familjen med olika distanser och åldersgrupper.

Medlemserbjudande
Som medlem i Messlingen IK erbjuder Kappruets skidanläggning ett förmånligt försäsongserbjudande. Under hela november kan man köpa säsongspass till förmånliga priser. Mer information och beställning finns på www.kappruet.se


Tack för att ni är medlemmar i Messlingen IK och gör det möjligt att underhålla och utveckla vår vackra fjällby!

Längdspår Alpint Guldtur

producerad av Formoni - all rights reserved.